Det sker der med maden på Badehotellet, når de har filmet en scene

Nyheder
Ofte ender maden i skraldespanden - nu forklarer TV 2 hvorfor. Mike Kollöffel/TV 2
Der bliver lavet meget dejligt mad på Badehotellet - men hvad sker der med det?

Mest læste i dag

Der er ingen tvivl om, at gæsterne bliver vartet godt op på Andersens Badehotel. Hver dag er der lækre retter på menuen, som gæsterne kan nyde i hotellets spisestue. 

I køkkenet er der travlt, når Philip og pigerne gør maden klar til de sultne gæster. Men hvad sker der egentlig med alt maden, som vi ser i Badehotellet?

Maden ser særdeles indbydende ud - og der er sikkert mange, der ville nyde at sætte tænderne i de mange lækre retter. Men faktisk er det sjældent at netop dette sker. 

Det tager nemlig et godt stykke tid at optage disse scener, hvor blandt andet maden er en del af det.

Desuden optages mange madscener efter hinanden - hvilket betyder at maden står ude i lang tid. Det afslører TV 2,  hvor de samtidig afslører flere finurlige fakta om Badehotellet.

Ville være sundhedsskadeligt

Chefrekvisitør Tine Hieronymus Nielsen er med til at lave mad til serien, og hun fortæller til BILLED-BLADET, at de mange enkeltscener samles, for at der er så lidt ventetid som muligt.

"Med hensyn til maden efter optagelsern, bliver det desværre tit smidt ud, da det har stået i varmen for længe. Hvis der står i manuskriptet, eller vi har aftalt, at der bliver spist af maden, sker dette selvfølgelig. Det betyder så, at der skal laves meget mere af de enkelte retter, da det skal kunne genetableres og filmes fra forskellige vinkler og måske også i nogle nærbilleder. Råvarerne som grøntsager og frugt kan selvfølgelig fordeles og tages med hjem eller blive brugt på anden vis," fortæller hun.

Det er ikke kun når der indspilles flere scener i streg, at maden står ude længe - også når der indspilles scener i spisestuen gør det sig gældende. 

TV 2 beskriver at en enkelt scene i spisestuen godt kan tage op til seks til otte timer at indspille, hvor der samtidig er mange varme studielamper i rummet.

Det betyder også, at det faktisk vil være direkte sundhedsskadeligt at kaste sig over maden efterfølgende - derfor havner det altså ofte i skraldespanden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig