Det startede med en gevinst på 80 kroner: Det endte med noget helt andet

09/03/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En heldig spiller vekslede en lille gevinst til en meget større gevinst.

Mest læste i dag

En heldig spiller fra Næstved Kommune fik sig en ’vanvittig oplevelse’, da han i februar købte et skrabelod på Danske Spils hjemmeside. Men det hele startede med, at han vandt 80 kroner på en anden type skrabelod. Det oplyser Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

Da han havde vundet dem, brugte han pengene på et lod til spillet Heldig Kartoffel, og det var en god beslutning, for kort efter havde han vundet en kvart million.

"Jeg sad og så på min telefon, og jeg så, at der var 250.000 på det første felt og 250.000 på det næste. Men så kom der ikke noget på de næste par felter. Pludselig stod der bare på skærmen: ”tillykke du har vundet”. Min hjerne var slet ikke med, for det gik så hurtigt, og man tænker jo, at det ikke sker for en selv. Det var en helt vanvittig oplevelse, jeg ville ønske, alle kunne prøve det," fortæller den glade vinder.

Langdistance-middag med familien

Han måtte dog lige tjekke det hele en ekstra gang, for at være helt sikker, så han gik hen til sin kone, der arbejdede hjemme og fik lov at tjekke sin spilkonto på hendes computer. Og den var god nok, men han troede ikke rigtig på det, før han havde trykket udbetal inde på sin spilkonto.

"Alle var helt vilde. Mine børn var helt vilde, min kone var helt vild, og jeg ringede til min mor, og hun var også helt vild, siger manden, der i første omgang fejrede det med at bestille sushi til aftensmad til hele familien," siger han. 

Han ringede også til familien i Jylland og sagde, at de kunne bestille sushi på hans regning, og så fik de fælles middag over internettet i bedste corona-stil.

 

Anbefalet til dig