Det var en rolig aften i SuperBrugsen: Pludselig tog den en dramatisk drejning

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Medarbejderne havde nok ikke forventet, at de ville blive udsat for det, de blev udsat for.

Lige nu læser andre også

For medarbejdere i dagligvarebutikker som SuperBrugsen i Aalborg, er dagene typisk fyldt med arbejdsopgaver som at fylde varer på hylderne og sidde ved kassen.

Men torsdag aften tog vagten en dramatisk og uventet drejning for medarbejderne, da en gerningsmand begik et røveri mod butikken.

Det skriver TV 2 Nord.

Ifølge Nordjyllands Politi truede gerningsmanden, der var klædt i sort tøj og en sort jakke med et hvidt EA7-mærke, personalet med en kniv og flygtede derefter fra butikken med et ukendt beløb kontanter.

Efter røveriet skiftede gerningsmanden tøj i Bjørnøgade og forsvandt. Politiet har sikret det efterladte tøj, hvilket giver håb om at indsamle DNA-spor.

"Dem, der laver røveri, er ofte nogle, som er kendt af politiet, så chancen for at vi har hans DNA i registreret er tilpas stor", udtaler Karsten Høyrup Kristensen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

For to dage siden fandt et lignende røveri sted ved 7-Eleven på banegården i Aalborg.

"Vi har selvfølgelig kigget ind i, om der skulle være nogle lighedspunkter med røveriet i 7-Eleven for to dage siden. Og umiddelbart er der ikke noget, der peger i den retning, men det kan der sagtens være, når sagen kommer videre til et efterforskningshold", siger Karsten Høyrup Kristensen.

Politiet opfordrer vidner eller dem, der har set gerningsmanden, til at kontakte 114.

Røveriet er en brutal påmindelse om, at medarbejderne i dagligvarebutikker, der normalt beskæftiger sig med kundeservice og vareopfyldning, kan stå over for uventede og farlige situationer.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig