Det varer ikke længe: DMI melder om stort vejrskifte

Nyheder
Foto: Shutterstock
Lørdag starter ud med både sol og blå himmel i store dele af landet.

Lige nu læser andre også

Skolernes vinterferie er ved at nærme sig vejs ende, men alligevel er der noget at glæde sig over.

Lørdagsvejret byder nemlig både på blå himmel og sol, selvom den startede skyet ud i morges. Dog varer det flotte forårslignende vejr ikke ved for evigt, og allerede søndag er DMI's melding en anelse mere kedelig.

Her venter der nemlig et stort vejrskifte væk fra den solrige og skyfrie himmel, som danskerne ellers får lov at smage på i dag.

Søndag bliver det igen skyet, temperaturen stiger og i løbet af dagen kommer der regn til hele landet. Det ser ud til, at det bliver den sydlige halvdel af landet der får mest regn.

Selvom der ikke er tale om de store mængder regn, er jorden så mættet af vand, at det kan give fornyede problemer i udsatte områder. Det kan være områder langs vandløb og søer, men også lavninger hvor vandet har samlet sig.

Men det stopper ikke her.

Ifølge DMI fortsætter det kedelige og ustadige vejr ind i næste uge, hvor det ikke ser ud til, at vi slipper af med det igen. Mandag vil også byde på skyer og regn, men solen vil dog også titte frem i ny og næ.

Temperaturen vil ligge sig mellem 4 og 9 grader. Om aftenen og natten mest skyet og mest tørt, i Nordjylland stedvis klart vejr. I nattetimerne vil temperaturerne ligge mellem 2 og 6 grader, men i Nordjylland er der sandsynlighed for 3 graders frost, hvilket også sætter en streg under, at vinteren ikke er forbi.

Både tirsdag og onsdag vil tørvejret holde i de fleste af døgnets timer, og der vil endda være mulighed for sol, selvom det i øjeblikket ser ud til primært at blive skyet.

Torsdag vender regnen for alvor tilbage, og det ustadige vejr ser ud til at fortsætte ugen ud.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig