Det vil dronning Margrethe sige i sin nytårstale

Af: Ida Hansson

|

30/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inden længe holder dronningen sin årlige nytårstale.

Mest læste i dag

Nytårsaften er snublende nær. En aften i festens og hyggens tegn, som for langt de fleste starter klokken 18, hvor Hendes Majestæt Dronning Margrethe II traditionen tro afholder sin nytårstale på Amalienborg i København.

Det er en tale, som hvert år får mange danskere til at spekulere i, hvad hun nu vil sige og ikke vil sige omkring året der gik.

2022 har været et begivenhedsrigt år med krig i verden og kriser herhjemme – både i danskernes hjem, men også internt i kongehuset.

Spilvirksomheden LeoVegas er ude med sine bud på, hvad der er mest og mindst sandsynligt at dronning Margrethe vil nævne i sin tale.

Hvis vi starter i den lave ende, så er der en forventning om, at den nu afdøde dronning Elizabeth vil blive nævnt.

Sker det, får du pengene 2,0 gange igen. Jonas Vingegaard giver pengene 2,5 gange igen. Kigger man i den anden ende, så vil ‘Daddy Vanopslagh’ give 150 gange igen.

Vil dronning Magrethe nævne ‘fuck’ eller ‘fredagsøl’, så kan du få pengene 250 gange igen. Derimod er ord som ‘børnebørn’, ‘mundbind’ og ‘flygtninge’ mere sandsynlige med odds på 1.50.

Det er ikke helt forkert at sige, at krigen i Ukraine formentlig er den største begivenhed, som har fundet sted i 2022.

LeoVegas vurderer, at der er 95 % chance for at krigen nævnes.

For både fodboldfans og medierne har VM i Qatar haft en stor plads på dagsordenen og været mål for en del kritik og omtale genrelt.

Sandsynligheden for, at hun nævner VM er 36 %, mens den er 20% for, at hun nævner det danske herrelandshold specifikt i talen, vurderer LeoVegas.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig