Det vil hun gøre anderledes: Geggo ændrer principperne til barn nummer to

Nyheder
De er efterhånden ved at blive en stor familie. Foto: TV3.
Med lille Alba på snart fire år, bliver der nok at se til, når Geggo skal have barn nummer to. Og hun har allerede berettet om flere ting, som hun vil gøre anderledes ved sit andet barn.

Lige nu læser andre også

Geggo fra ‘Familien fra Bryggen’ bliver til august mor til endnu et barn, og gennem de fire år, hvor hun har være mor til Alba har hun virkelig taget ved lære. Derfor bliver mange ting anderledes, når der for anden gang kommer en lille baby i hjemmet.

Spørgerunde på Instagram

På Instagram fortæller Geggo om tre ting, som hun tænker skal være anderledes, med det nye barn end dengang Alba var baby. Det skriver Reality Portalen.

”Jeg tænker, at jeg vil blive bedre til at lade ham/hende udfolde sig motorisk. Vi var begge hjemme med Alba, og vi sloges nærmest om, hvem der skulle sidde med hende, fordi vi bare ville være tætte med hende hele tiden. Alt den kærlighed gør lidt, at man kan have tendens til at glemme, at barnet teknisk også har brug for at ligge selv, skriver Geggo på sin Story, hvor hun er blevet spurgt ind til, om der er noget fra da Alba var baby, som hun ikke vil gøre igen med den nye baby.

 

Geggo overvejer også en anden ting, som hun ellers undlod ved Alba. Hun fortæller nemligm at hun tænker på at lade babyen bruge sut. Selvom Alba aldrig brugte en. Dengang troede Geggo, at amningen ville gå skævt, hvis babyen brugte sut, men i denne omgang føler hun sig overbevist om, at det nok skal komme til at fungere alligevel, så hvis den lille nye baby viser behov for at bruge sutten, så vil Geggo lade det ske.

Der er også en sidste ting, som skaber debat i hjemme hos Geggo. De diskuterer nemlig om den lille nye skal gå i vuggestue, men det er de endnu ikke nået til enighed omkring. Så den beslutning må vente.  

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig