Detalje vækker opsigt: Mange misundelige på Frederik og Marys børn

01/2/21 10:00

Christian Granhøj Skouboe

Lagde du mærke til detaljen? Foto: Det danske Kongehus / instagram
Lagde du mærke til detaljen på billederne fra kronprinsparrets eget hjem?

I weekenden har de fleste danskere været bænket foran tv-skærmene, når de danske håndboldherrer har kæmpet om og til sidst tilkæmpet sig vm-titlen, så de nok en gang kan kalde sig verdensmestre. 

Det har man også hos kongehuset. På kongehusets sociale medier er der blevet delt en række billede af kronprins Frederik og kronprinsesse Marys børn, der hepper på håndboldherrene under semifinalen mod Spanien. 

I det tilhørende opskag fortælles det, at hele kronprinfamilien var bænket om tv'et og fulgte med i det spændende semifinalopgør, der i sidste ende mundende ud i, at Danmark fik en plads i finalen, der blev spillet søndag sidst på eftermiddagen. 

Det er dog en detalje i billedet, som vækker opsigt. Det viser sig nemlig, at kronprinsparrets børn er rigtigt heldige. 

Var heldige

Det var under stor mediebevågenhed, at Sony sendte den meget efterspurgte efterfølger i deres succesfulde serie af spillekonsoller på gaden. Det skabte virtuelle køer hos alle landets forhandlere, da Playstation 5 endelig blev udgivet i slutningen af sidste år. 

Om det var for stor opmærksomhed, pandemien eller andre ting fremstår endnu uklart, men efterspørgslen var langt større end udbudet, derfor måtte mange danskere kigge langt efter det nye vidunder, som er fyldt med ny teknologi og kan spille de nyeste spil. 

Det var dog ikke alle, der gik forgæves, da Playstation 5 blev sendt på gaden.

Det viser billederne fra Kongehusets profil på Instagram. På billederne af kronprinsparrets fejring af semifinalesejren, ser man, at der tilhøjre for den royale fladskærm står netop en Playstation 5.

Foto: Det danske Kongehus / Instagram

Foto: Det danske Kongehus / Instagram

Om det er børnene, kronprins Frederik, kronprinsessen eller hele familien, der samles og tager et sjovt spil på deres Plastation, vides ikke.