Dette ord kostede prins Harry hans forhold til William

Af: Ida Hansson

|

27/05/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er delte meninger om, hvorvidt de to brødre nogensinde kommer på talefod igen.

Mest læste i dag

Et enkelt ord har kostet prins Harrys forhold til sin bror, prins William, og muligheden for enhver fremtidig forsoning, ifølge en royal kommentator.

Kommentatoren Daniela Elser har diskuteret den personlige pris, prins Harry har betalt for sin nyvundne følelse af frihed efter at have udgivet sin selvbiografi, "Spare", og har sagt, at et bestemt ord kan have ødelagt enhver fremtid, han kunne have med William.

"Nøgleordet" findes i en passage som J. R. Moehringer, hans ghostwriter, skrev for New Yorker om processen med at hjælpe berømte mennesker med at fortælle sine historier.

Daniela Elser fremhæver et øjeblik beskrevet af J. R Moehringer, hvor hertugen udtrykker sin glæde og lettelse over bogens salg, og at sandheden er ude.

"Han nævnte mit råd, "at stole på bogen", og sagde, at han var glad for, at han gjorde det, fordi det føltes utroligt at have sandheden ude, at føle, at hans stemme var 'fri'. Der var tårer i hans øjne. Mine også," sagde J. R. Moehringer.

Ordet "fri" symboliserer prins Harrys stræben efter personlig befrielse og hans beslutning om at dele sin side af historien i sin selvbiografi, ifølge den royale kommentator.

Ved at udtrykke sin frihed og afsløre intime detaljer, herunder negative skildringer af sin bror, har Harry anstrengt deres forhold, hævdede hun.

Afsløringer i bogen, såsom Williams påståede aggression og jalousi, har forårsaget en betydelig splid mellem brødrene, hvilket gør forsoning usandsynlig. Det skriver Mirror.

I den forstand er jagten på personlig frihed, som repræsenteret ved ordet "fri", sket på bekostning af hans forhold til sin bror.

"Men i jagten på det enkelte ord - "fri" - har Harry betalt, uanset om han er klar over det eller ej, en ekstraordinær høj personlig pris. Det mest åbenlyse tab er måske hans bror prins William," sagde Daniela Elser.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig