Dette 'produkt' er i høj kurs: Rema 1000 får stjålet for 10.000 kroner af det hvert år

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
'Produktet' kan ikke købes i forretningen.

Lige nu læser andre også

I Danmark oplever mange dagligvarebutikker ikke kun tyveri af varer, men også af andre ejendele.

Rema 1000 i Hirtshals mistede for eksempel mellem 12 og 15 indkøbsvogne i løbet af to uger, hvilket fik købmand Kasper Knudsen til at søge hjælp på Facebook.

Efter hans opråb vendte flere af vognene tilbage til butikken.

Sådan skriver LigeHer.nu.

"Vi mister også mange indkøbskurve, og det koster op mod 10.000 kroner om året", lyder det fra Kasper Knudsen.

Man siger, at mange bække små, gør en stor å, og disse små tab kan hurtigt løbe op, hvilket Rema 1000-butikken er et godt eksempel på.

Der er dog ikke kun sure miner i butikken, og hvis man ser fremad, planlægger Rema 1000 en stor nybygning i midtbyen i 2024, og der er skam også store forventninger at spore hos Kasper Knudsen:

"Der bliver mange parkeringspladser og et større butiksareal i den nye butik," siger han. Butikken, som forventes at tiltrække op mod 1.000 kunder dagligt, vil ligge ved siden af Nørregade med indkørsel fra Jyllandsgade.

"Det glæder vi os til. Der bliver mange parkeringspladser og et større butiksareal i den nye butik. Der bliver indkørsel fra Jyllandsgade, og butikken kommer til at ligge ved siden af Nørregade. Hele handelslivet i Hirtshals glæder sig over det. Det er, hvad alle byer ønsker: mere trafik i midtbyen, som styrker udvalgsbutikkerne og specialforretningerne. Og med en Rema 1000, der har op mod måske 1.000 kunder om dagen, vil det give liv i midtbyen i Hirtshals", siger han.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig