DHL hæver priserne: Så dyrt bliver det at sende pakker fra 1. januar

Af: Kasper Rud

|

01/10/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Så dyrt bliver det at sende pakker fra nytår.

Lige nu læser andre også

DHL hæver priserne på pakkeforsendelser fra januar 2025

Kunder i Danmark, der bruger DHL Express til at sende pakker, må forberede sig på højere priser fra årsskiftet.

Logistikgiganten har meddelt, at priserne på flere af deres tjenester vil stige fra 1. januar 2025, hvilket kan påvirke både privatpersoner og virksomheder.

Det skriver Mobilitywatch på deres hjemmeside.

Prisjusteringen gælder for de populære forsendelsesprodukter 'Time Definite' og 'Day Definite'. Førstnævnte vil stige med gennemsnitligt 4,9 procent, mens prisen på 'Day Definite' vil få en mere markant stigning på 8,9 procent.

DHL Express tilpasser deres priser årligt for at tage højde for inflationen og andre økonomiske faktorer, hvilket betyder, at prisændringerne kan variere fra land til land. Danmark er blot ét af flere markeder, der vil opleve prisstigninger som følge af denne justering.

Konkurrencen blandt logistikfirmaer som GLS, Dao og PostNord er hård, og prisstigningerne kan få nogle forbrugere til at overveje deres valg af udbyder.

Om DHL vil kunne fastholde sin position blandt danske kunder, vil afhænge af, hvordan forbrugerne reagerer på de nye priser.

DHL’s beslutning kommer i en tid, hvor mange virksomheder justerer deres priser for at tilpasse sig de stigende omkostninger, som inflationen har medført.

Anbefalet til dig