Direkte besked til prins Harry: "Få dig en uddannelse"

23/09/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Prins Harry er blevet bedt om at "få en uddannelse" af en kongelig ekspert, der bekymrer sig for parrets økonomiske sikkerhed.

Mest læste i dag

Prins Harry er blevet advaret om at "få en uddannelse" som backup for udgangen fra den kongelige familie.

Hertugen af ​​Sussex blev bedt om at søge andre indtægtslinjer væk fra den kongelige familie, mens han forbereder sin nye boglancering samt en Netflix-dokumentar med konen Meghan Markle.

Men en ekspert har foreslået, at uden en Netflix-aftale, Spotify-podcast og bogaftale med Penguin Random House, ville Sparret blive tvunget til at kæmpe for at overleve økonomisk. Det skriver Daily Star.

Ekspert Esther Krakue har sagt, at hun håber, at Meghan og Harry vil "forlige sig" med den kongelige familie.

I et interview med Sky News Australia sagde Esther Krakue: "Jeg håber, de forsoner sig, fordi jeg tror, ​​det vil være en positiv ting for alle. "eg vil råde Meghan og Harry til at finde en form for ekspertise som... måske at få en grad i neurobiologi eller noget."

En grad i neurobiologi er en af ​​mange muligheder, som hertugen og hertuginden af ​​Sussex har, men det ser ud til, at de vil holde fast i deres lukrative Netflix- og Spotify-aftaler indtil videre.

Alligevel kan podcasten, som Meghan er vært for, være en kilde til stor strid for parrets forholdet til den kongelige familie.

Ifølge Esther Krakue kunne Spotify-afsnittene beskæftige sig med mere "grumme" kommentarer til den kongelige familie.

"Jeg synes, det er for tidligt at sige. Det er klart, at alle venter med tilbageholdt ånde på Harrys bog, som jeg virkelig håber ikke er så bombastisk, som vi frygter, den vil være. Og selvfølgelig, du ved, Meghans podcast. Lad os håbe, at hun ikke siger noget mere grusomt om den kongelige familie," sagde Esther Krakue om den stridende familie.

Anbefalet til dig