Direkte trussel mod Europa: "I vil få et atomangreb"

24/03/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Putins ven Sergey Mikheev kom med en direkte trussel mod Europa.

Mest læste i dag

En tv-vært, der støtter Vladimir Putin, har advaret Europa om, at Rusland vil bruge atommissiler, såfremt NATO øger sin indflydelse i Ukraine.

Selvom Storbritannien har sine egne atom reserver, har NATO indtil videre nægtet at gribe ind af frygt for, at Putin vil tolke dette som starten på 3. Verdenskrig.

På trods af dette har eksperter advaret om en reel trussel om atomangreb, og en militærkonvoj med op til seks dødbringende sprænghoveder blev fotograferet på vej op til Glasgow i weekenden.

Det skriver DailyStar.

Nu har en tv-ekspert, der støtter den siddende russiske præsident, forstærket sin trussel om et øjeblikkeligt svar "som ikke før er set i historien", hvis NATO's interventioner øges. 

Sergey Mikheev optrådte på den statsejede tv-kanal Rusland 1, da han indledte den truende tirade mod NATO og Europa.

Foto: Russia 1/ Sergey Mikheev

"Der er en simpel ting, som vi skal fortælle Europa. I vil få et atomangreb, hvis i samler en form for fredsbevarende kontingent af NATO, eller beslutter jer for at flytte det et sted hen og så videre og så videre. Dette bliver en atomkrig," sagde Sergey Mikheev, som er ven af Putin.

Mikheev fortsatte derefter med at true de enkelte stater og sagde: "Modige polakker, der vil ikke være noget tilbage fra jeres Warszawa om 30 sekunder. Det forekommer mig at lande, som vi kalder Litauen og Polen, opfører sig for dristigt. For dristigt."

På trods af manglen på nogen direkte NATO-intervention, går krigen efter sigende dårligt for Rusland, med optagelser, der angiveligt viser 'spøgelsesbusser', der hemmeligt transporterer soldaters lig ud af Ukraine for at maskere det stigende antal ofre blandt væbnede styrker.

 

Anbefalet til dig