Disse danskere kan glæde sig: Her åbner Ikea ny butik

Nyheder
Foto. Shutterstock
Foto. Shutterstock
Der er dømt unbraconøgler og kødboller for en hel ny kommune.

Lige nu læser andre også

Herning får snart fornøjelsen af at byde velkommen til endnu en Ikea-destination, når det populære møbelbrand åbner dørene til et nyt showroom i Herningcentret til marts.

Den midtjyske by føjer sig dermed til listen over steder som København, Taastrup, Gentofte, Odense, Aarhus og Aalborg, der allerede er vært for den svenske gigants tilstedeværelse.

Den kommende Ikea-afdeling i Herning adskiller sig dog fra de velkendte varehuse, som danskerne er vant til.

I stedet for et traditionelt varehus introducerer Ikea i Herning konceptet "Plan and Order Point," hvor besøgende kan lade sig inspirere til indretning og samtidig foretage deres køb online.

Ifølge Ikea, der allerede har tilsvarende showrooms i Vejle og Esbjerg, skal det nye sted gøre det svenske møbelbrand mere tilgængeligt og fleksibelt for kunder i hele Midtjylland.

"Med en god placering tæt på den midtjyske motorvej og gode muligheder for offentlig transport har Herningcentret årligt 3,7 millioner besøgende fra nær og fjern. Det nye showroom skal derfor gøre Ikea mere tilgængelig og fleksibel for kunder i hele Midtjylland," udtaler Ikea i en pressemeddelelse via. TV 2.

Den kommende åbning kommer i kølvandet på et imponerende regnskabsår for Ikea. Trods udfordringer som energikrise og inflation formåede møbelgiganten at sætte ny omsætningsrekord på 5,2 milliarder kroner i regnskabsåret 2022/2023. En bemærkelsesværdig stigning på 300 millioner kroner i forhold til det foregående år, svarende til en vækst på fem procent.

Væksten skyldes i høj grad stigende succes blandt de internetbaserede kunder, der tegnede sig for 27 procent af den samlede omsætning i det seneste regnskabsår.

Ikea fortsætter dermed med at dominere både online og offline markederne i møbelbranchen og udvider nu sit fodaftryk i Danmark med det nye showroom i Herning.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig