Disse køkkenredskaber må du aldrig putte i opvaskemaskinen

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Selvom en opvaskemaskine er dejlig at have, så er der stadigvæk nogle ting, som du bør vaske i hånden.

Mest læste i dag

De fleste ved, at man for eksempel ikke må smide et træskærebræt i opvaskemaskinen, da man kan risikere, at det går op i limningen og går i stykker.

Ifølge en video, som er blevet delt af TikTok-kanalen @problemsolved og har fået mere end 50.000 'likes', så er der dog mange andre ting, som heller ikke hører til i en opvaskemaskine.

TikTok-kanalen deler dagligt videoer med gode tips og tricks til hverdagens problemer og er således beskrevet som: "Normale problemer. Overraskende løsninger."

Denne gang er der altså blevet delt en video, som forklarer, hvilke ting man ikke bør bruge opvaskemaskinen til at få rene. 

Det gælder blandt andet termokopper, da der kan slippe vand ind i hulrummet, som er nødt til at være fuldstændig tomt, hvis koppen skal kunne holde på varmen. 

Derudover er det en dårlig ide at bruge opvaskemaskinen til at vaske træskeer - og alle andre træredskaber - op, da træ generelt ikke har godt af at være vådt i længere tid. 

Det er derfor også vigtigt at tørre træredskaber af med det samme, når man har vasket det op i hånden. 

Køkkenknive, som man ønsker skal forblive skarpe, bør heller ikke smides i opvaskeren, da det kan gøre knivene sløve. 

'Slip let'-stegepander og stegepander af støbejern bør ligeledes vaskes op i hånden, da en opvaskemaskine kan ødelægge overfladen. 

Anbefalet til dig