Disse tilbud har danskerne søgt mest efter i år

18/12/2023

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
I løbet af året der gik har danskere søgt efter de bedste tilbud som aldrig før, og Tjek, som står bag appen eTilbudsavis, ser nu tilbage på hele 2023 for at undersøge, hvilke varer har været blandt de mest eftertragtede.

Mest læste i dag

De stigende priser i 2023 har medført en øget bevidsthed blandt danskerne om at spare penge og træffe velovervejede købsbeslutninger. Disse tendenser blev også afspejlet i vores app gennem flere søgninger efter tilbud.

Det skriver Tjek A/S i en pressemeddelelse.

Søgeaktiviteten i eTilbudsavis-appen steg med 27 % i 2023. Især søgninger efter tilbud på æg og toiletpapir er steget med over 50 % i forhold til sidste år. 

Nedenfor har Tjek A/S samlet en top 10 over varer, som danskerne har søgt mest efter i 2023 i deres bestræbelser på at få mere valuta for pengene:

Kilde: Tjek A/S

Med både jul og nytår lige om hjørnet kan december måned være en økonomisk udfordrende tid for mange danske husholdninger. I første halvdel af december ser vi også en stigning i julerelaterede søgninger af varer på tilbud i eTilbudsavis-appen.

Søgninger efter flæskesteg stiger som regel altid i denne periode, og i december 2023 steg de med hele 35 % sammenlignet med året før.

Ligeledes steg søgninger efter æbleskiver, fløde og piskefløde med henholdsvis 16 %, 4 % og 10 % i december i år. 

Anbefalet til dig