Ditte Julie Jensen taler ud om skilsmisse: Eksmanden chokerede med annoncering på sociale medier

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i DR-programmet 'Den store bagedyst'. Carsten Mol
En veninde ringede og kunne fortælle, at eksmanden havde smidt vielsesringen i skraldespanden.

Mest læste i dag

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i Den store bagedyst, her røg hun ud i semifinalen - men i 2018 tog hun revanche og vandt sammen med Liv Martine Den store jule- og nytårsbagedyst. 

Derudover kan hun både skrive kagebogsforfatter, kageskribent, foredragsholder, TV-kok og iværksætter på CV'et. Derudover er hun også indehaver af- og designer bag stelserien By Ditte Julie, samt indehaver af eget forlag. 

Hun har desuden også deltaget i tv-programmet 'Over Atlanten'.

For omkring to år siden blev hun skilt fra sine børns far, Marck Topgaard - og det var en rigtig svær periode. Det var ikke fordi Ditte Julie Jensen var ked af at skulle skilles, for det ønskede hun at blive - men hun var knust på børnenes vegne fortæller hun i Radio Loud-podcasten '112 for knuste hjerter'.

Sammen har Julie og Marck børnene Albert og Karla på fem og otte år.

I podcasten fortæller Ditte Julie Jensen om især en episode, hvor hun fik et kæmpe chok under skilsmissen.

Bagedyst-stjernen var til en familiefødselsdag, da hun midt i det hele blev ringet op af sin veninde, der spurgte hvad der foregik. 

Veninden havde set Ditte Julies eksmands story på Instagram og her annoncerede han skilsmissen ved at smide vielsesringen i skraldespanden og skrive "Et langt kapitel er slut, et nyt er startet."

Måtte reagere hurtigt 

Straks ringede Ditte Julie til sin PR agent, så der kunne komme en kort pressemeddelelse ud - derudover lød beskeden til medierne på "ingen kommentarer". Hun var nemlig ikke forberedt på eksmandens annoncering. 

"Jeg havde forinden appelleret til, at vores skilsmisse i så lang tid som overhovedet muligt kunne være en privat sag mellem os, fordi vores datter skulle starte i skole, og jeg ønskede ikke, at det var noget, man snakkede om i skolegården," fortæller hun og tilføjer:

"Jeg prøvede at beskytte mine børn – og måske i virkeligheden også lidt egoistisk mig selv, fordi jeg var den offentlige part i det her, og jeg havde ikke behov for det."

Ditte Julie Jensen fortæller i podcasten, at i forhold til børnene, så har de (Julie og Marck, red.) fortalt dem, at mor og far fortsat er bedste venner. Selvom det har betydet at der måtte sluges nogle kameler. I starten var hun så vred, at hun havde helt ondt i kæberne af at skære tænder. 

"Og det har krævet uanede mængder af ressourcer af mig for at opretholde det og ikke åbne munden. For jeg kunne også bare gå ind i en eller anden krig og melde tilbage, men jeg synes også, det ville være dybt usmageligt," lyder det fra Bagedyst-stjernen. 

 

 

Anbefalet til dig