DMI er ikke i tvivl: Her vender regnen tilbage

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det gælder om at nyde det gode vejr, mens det varer.

Lige nu læser andre også

En ny uge er skudt i gang, og mandagen byder på nærmest perfekt vejr, da det vil blive tørt, samtidig med at temperaturerne vil nå op mellem 18 og 23 grader.

Her til morgen er det stort set skyfrit i hele landet, men efterhånden bliver der dannet lidt tåge, som danskerne ikke kan se sig fri for.

Det gode vejr skyldes, at der er blevet opbygget et højtryk over Nordtyskland, som giver stabilt vejr og blokerer for at lavtryk og fronter kan komme ind til Danmark.

Men hvor længe holder det gode vejr ved? Det giver DMI nu svaret på.

Tirsdag ser også ud til at blive en tør og solrig dag med temperaturer mellem 19 og 23 grader. Dog kan der være lokale tågebanker i de sydvestlige egne om morgenen.

Også onsdag og torsdag fortsætter det tørre vejr med nogen eller en del sol, men her vil danskerne i perioder kunne opleve flere skyer.

Temperaturerne vil ligge mellem 17 og 23 grader, mens det vil være varmest i syd. Vinden vil være svag til jævn fra vest og nordvest.

Her vender det

Natten til torsdag kan der komme spredte byger med temperaturer mellem 11 og 16 grader, hvorfor der ikke er meget at råbe hurra for længere.

Fredag byder på nogen sol og enkelte byger.

Dagtemperaturerne vil ligge mellem 17 og 22 grader, mens nattemperaturerne falder til mellem 10 og 17 grader. Vinden vil være svag til let fra skiftende retninger.

Lørdag starter med lidt sol, men bliver efterhånden mere skyet med regn fra vest. Temperaturerne vil være mellem 18 og 23 grader om dagen og mellem 12 og 17 grader om natten. Vinden bliver svag til jævn fra sydvest og vest.

Søndag og mandag vil være ustadige med perioder af regn eller byger, men der vil også være mulighed for sol ind imellem.

Temperaturerne forventes at forblive stort set uændrede. Prognosen er sikker frem til torsdag, men derefter bliver den mere usikker.

Anbefalet til dig