DMI: 22 grader og sol

27/9/20 09:09

Henrik Rothenbücher

Vejrsituationen kommer desværre til at skifte i denne uge, og dermed er det ved at være sidste chance, hvis solen skal nydes.

Det er ved at være absolut sidste chance, hvis man skal nyde de sidste rester af den danske sommer. Efteråret har nemlig meldt sin ankomst, men der vil være en enkelt mulighed for at nyde solens varme stråler, inden det for alvor skifter over.

Den sidste dag med mere end 20 grader, finder vi i dag søndag, hvor der flere steder i landet vil være omkring 22 grader og klat solrigt vejr.

DMI skriver, at der på Bornholm og i den nordlige og østlige del af Sjælland vil være tørt med nogen eller en del sol. I resten af landet forventes der skyet vejr med enkelte byger. Temperaturen vil ligge mellem 17 og 22 grader, men i aften begynder det at svinge over.

Her falder temperaturen til omkring 10 grader, mens der vil være skyet vejr og regn.

Nu skifter vejret

I morgen mandag vil dagen starte ud med tørvejr og sol, men i løbet af dagen bliver der mere skyet, og der forventes at falde regn.

I takt med at ugen skrider frem, vil temperaturen begynde at falde, og der vil komme mere regn. Særligt når vi når weekenden vil vejret i den grad begynde at skifte om, hvor vi får masser af regn og skyet vejr, samtidig med, at temperaturen falder til mellem 12 og 15 grader.

Fra lørdag og søndag forventer DMI ustadigt og blæsende vejr, men forholdsvis uændrede temperaturer.