DMI: 27 grader og solskin

Af: Julie Møller

|

02/06/2020

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Det flotte pinsevejr fortsætter de næste par dage med varme temperaturer og solskin.

Mest læste i dag

Det bliver en rigtig flot start på ugen, og det varme pinsevejr sætter også sit præg på første halvdel af ugen.

Tirsdagens vejr bliver tørt og solrigt, dog lidt sløret sol i den vestlige del af landet, og temperaturer op mellem 22 og 27 grader. Vinden bliver svag til let, og nattens vejr bliver også tørt og klart. 

Onsdag bliver også en flot dag med nogen eller en del sol, men i løbet af dagen mere skyet og enkelte byger, især i den vestlige del af landet. Bygerne kan lokalt være med torden. Temp. mellem 18 og 23 grader, i Sønderjylland stedvis op til 25 grader. 

Regn og blæst tager over

Fra på torsdag af bliver der et skifte i vejret. Natten til torsdag forventes en koldfront nemlig at bevæge sig langsomt ind over landet vestfra. Det betyder ustadig og køligt vejr i dagene efter torsdag. Selve torsdag byder på lidt eller nogen sol i den østligste del af landet, men ellers skyet og perioder med regn, der stedvis kan blive ret kraftig og måske med torden. Dagtemp. mellem 14 og 19 grader, om natten mellem 8 og 13 grader. Let til frisk vind fra øst og sydøst, ved kysterne stedvis hård vind og en overgang lokalt kuling, ud på natten drejende omkring vest.

Fredag fortsætter med skyet vejr og perioder med regn eller byger. Dagtemp. mellem 10 til 16 grader. Lørdag klarer det lidt op, og der vil også være perioder med lidt eller nogen sol. Dagtemp. mellem 10 til 16 grader, om natten mellem 5 og 10 grader. Søndags vejr ser lige nu ud til at blive en fortsættelse af de forrige dage med nogen sol, regn og dagtemp. mellem 10 og 15 grader.

 

 

Anbefalet til dig