DMI advarer mod søndag

25/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
DMI har ikke udsendt en af deres klassiske varsler, de har i stedet udsendt en lille advarsel på det sociale medie twitter, hvor de advarer befolkningen om vejret søndag.

Mest læste i dag

Weekenden bliver en ganske mild en af slagsen. Lørdag skulle gå hen og bliver den bedste dag her i weekenden, hvor der er størst sandsynlighed for at få sig en bid sol.

DMI skriver, at der først på dagen vil være sol i det meste af landet, men ellers bliver det skyet det meste af dagen. Nedbør skulle der ikke komme noget af og temperaturen forventes at ligge på omkring de 7 grader.

Lørdag bliver dermed en ganske fornuftig dag, mens søndag bliver væsentligt dårligere. DMI har her til morgen udsendt en lille advarsel på det sociale medie Twitter, til de personer der er tidligt oppe søndag.

De skriver nemlig, at der er stor sandsynlighed for både is- og rimglatte veje i store dele af landet.

“I morgen og de tidlige formiddagstimerne er der lokalt risiko for is- og  rimglatte veje over den centrale del af Jylland, samt i Hovedstadsområdet og i Nordøstsjælland , så kør forsigtigt,” lyder det fra DMI på Twitter.

Foruden de glatte veje, så bliver søndag en dag med skyer og regn. Sådan vil det være over det meste af landet, og det vil fortsætte det meste af dagen.'

Der er mulighed for lidt opklaring med sol senere på dagen, men det skulle primært blive skyet.

Temperaturen forventes at ligge på mellem 4 og 7 grader, og der kommer vind fra sydvest. I løbet af natten vil temperaturen falde til mellem 0 og 3 grader, inden den stiger hen på morgenen til mellem 2 og 5 grader.

 

Anbefalet til dig