DMI advarer: Pas på dine ting

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danskerne bliver budt lidt af hvert fra oven.

Lige nu læser andre også

I dag er det den 25. juni, hvilket betyder, at sommeren første måned lakker mod enden.

Sankthansaften er bag os, mens både de lange lyse nætter og de festende studenter minder os om, at sommeren er lige over os.

Og det er godt at blive mindet om, for udover de varme temperaturer har det været en blandet vejrmenu i den seneste tid, og det ser ud til at fortsætte.

Søndag vil der være mulighed for nogen eller en del sol. Temperaturerne vil ligge mellem 20 og 25 grader, hvorfor der venter en vaskeægte sommerkombi.

Der er dog et men til den ellers gode søndag, som lader til at blive en ‘sommerdag’ på papiret.

Der vil nemlig være mulighed for enkelte byger, og risikoen vil fortsætte mandag morgen, hvor vandet fra oven vil gøre sin entré fra landets vestside.

Mandagens byger vil medføre kraftige vindstød, hvorfor det er en god idé at få sikret flyvske ejendele, hvis man ønsker at passe på sine ting.

Næste uge vil vejrmenuen være ganske blandet, som det også blev nævnt tidligere.

Mandag vil der være op til 26 grader på trods af, at solen ikke ligefrem vil være synlig i store dele af dagen. 

Generelt set vil temperaturerne holde sig omkring de 25 grader hele næste uge, hvor der både kan forventes sol, byger, skyer og frisk vind.

Sådan skriver DMI.

Lad dig endelig ikke narre af de høje temperaturer og tjek gerne vejrudsigten for de næste par timer, når du skal uden døre, såfremt du nu får brug for en paraply eller noget solcreme.

Anbefalet til dig