DMI ændrer advarsel: Så slemt er vejret torsdag morgen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Årets første voldsomme vejr har fået en opdatering.

Mest læste i dag

Vestjylland ser ud til at have undsluppet vinterens voldsomme snestorm, som ellers blev varslet af Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). De seneste opdateringer fra DMI viser, at snestormsvarslet ikke længere gælder for store dele af Vestjylland.

Det skriver Ekstra Bladet.

I stedet advarer DMI nu om risikoen for snefygning i området indtil torsdag klokken 08.00. Den ændrede prognose bringer en vis lettelse for beboerne i Vestjylland, men vintervejret holder fortsat sit tag i andre dele af landet.

Østjylland og de østlige dele af Nordjylland er stadig under påvirkning af snestormen, og på den nordlige halvdel af Sjælland har DMI ligeledes udsendt varsler om snestorm. Disse varsler forventes at være gældende indtil torsdag klokken 12.00 på Sjælland og klokken 09.00 for de jyske områder.

Vejrforholdene har skabt udfordringer for trafikken og skabt vinterstemning med et tykt lag sne. Det er afgørende for trafikanter og borgere at følge de opdaterede varsler og tage de nødvendige forholdsregler for at sikre sig mod de potentielle konsekvenser af det vinterlige vejr.

DMI vil løbende opdatere deres varsler, og det anbefales at holde sig orienteret om de seneste vejrprognoser, især i de berørte områder, hvor vintervejret fortsat kan påvirke dagligdagen.

Anbefalet til dig