DMI: De her dage bliver det strandvejr

22/6/20 06:30

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
Hvis du er til solskin og lune temperaturer, så er du også til ugens vejrudsigt fra DMI.

Det bliver nemlig en flot uge rent vejrmæssigt, hvor vi kan glæde os til sommer og sol  En svag front passerer landet vestfra i løbet af mandagen, og den bliver efterfulgt af et højtryk, der betyder mere stabilt og efterhånden også noget varmere vejr. 

Mandagens vejr 

Vi starter med mandagens vejr, som først på dagen byder på skyer mange steder og i Nordjylland og på Sjælland stedvis regn i formiddag. Men efterhånden vil der komme nogen eller en del sol og tørt vejr. Temp. mellem 17 og 21 grader, og svag til jævn vind fra nordvest og vest, ved kysterne op til frisk vind. I aften vil der fortsat være en del sol, og i nat tørt og klart vejr.

Sol, sol, sol.. og så enkelte byger

Ifølge DMI, kan vi se frem til nogle tørre og solrige dage.

Tirsdag meldes der om tørvejr og solskin, på Bornholm først på dagen dog mere skyet, og temp. op mellem 18 og 23 grader. 

Dette vejr fortsætter onsdag, hvor der bliver op til 25 grader, ved kyster med pålandsvind lidt køligere. Om aftenen fortsat solrigt, og om natten tørt og klart vejr, dog med risiko for tågebanker. 

Torsdag og fredag skrues der yderligere op for varmen, og der kan blive op til 28 grader. Begge dage vil der ved kyster med pålandsvind blive lidt køligere. Det er altså ugens hverdage, der lige nu ser varmest og mest stabile ud, hvis du overvejer en strandtur, for lørdag sker der et skifte i løbet af dagen. 

Weekendens vejr

Lige nu ser det også ud til at lørdagen starter med en del sol, men om eftermiddagen vil der i perioder være mere skyet og enkelte byger. Dagtemp. op mellem 23 og 28 grader, om natten ned mellem 15 og 20 grader. Søndag bliver vejret, ifølge DMI, mere ustabilt og køligere.