DMI: De her dage kan I glæde jer til solrigt vejr

12/6/20 06:35

Julie Møller

Foto: Shutterstock
De kommende dage domineres vejret af en del skyer og perioder med regn eller byger, men i løbet af lørdagen ventes opklarende vejr, og vi kan glæde os til flere dage med solrigt vejr.

Vi starter med dagens vejr på denne fredag, og det er bestemt ikke en vejrudsigt, der vil gå over i verdenshistorien som noget specielt. Dagen byder på mest skyet vejr og der kan måske komme perioder med spredte byger. Temp. op mellem 17 og 22 grader, lidt køligere ved Østersøen. I aften og i nat kan det i perioder stedvis klarer noget op, eller skyet og måske spredte byger, der kan være med torden. 

Det bliver varmere

I løbet af lørdagen ventes opklarende vejr. Dagen starter skyet med enkelte byger rundt omkring, men i løbet af dagen klarer det op med en del sol, først over de østlige egne. Vi kan se frem til op mod 25 grader, på Bornholm noget køligere. Om aftenen og natten tørt og mest klart vejr. 

Solrig søndag

Det flotte solskinsvejr fortsætter søndag  med dagtemp. op mellem 20 og 24 grader, noget køligere på Bornholm. Vinden bliver let til frisk fra øst og nordøst, ved Østersøen måske op til hård vind. Om aftenen vil der fortsat være solrigt, og om natten mest klart vejr. 

Næste uges vejr

Ifølge DMI kan vi se frem til en rigtig solrig start på næste uge. Mandag, tirsdag og onsdag meldes der om tørvejr og solskin, og dagtemp. op mellem 22 og 27 graders varme

Torsdag og fredag forventes temperaturen at falde, og der kan forekomme lokale byger hist og her. 

Der er en smule usikkerhed i forhold til nedbørsmængder i dag, og i morgen, men det er sikkert, at det bliver varmere, understreger DMI.