DMI: Det bliver 22 grader i dag

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Flere steder i landet vil det blive rigtig varmt i dag. DMI melder op til 22 grader.

Mest læste i dag

Der er sket en ændring i den prognose DMI blandt andet havde for vejret i dag. I den første prognose lyder det nemlig, at temperaturen ville falde en lille smule, men faktisk blive det blive op til 22 grader visse steder.

DMI skriver, at der i den nordvestlige del af landet vil blive mellem 7 og 12 grader, mens der i resten af landet vil blive mellem 15 og 22 grader. Varmest vil det blive i de sydøstlige egne.

Temperaturen falder med 12 grader

Desværre så sker der noget af et dyk i vejret i løbet af natten. Når søndag bliver til mandag vil temperaturen begynde at falde en hel del, og i løbet af mandagen forventes temperaturen kun at ligge på 10 grader.

Derudover så forventes der enkelte byger, hvor det kan være med hagl eller slud.

Tirsdag vil temperaturen ligge mellem 7 og 10 grader, mens der i løbet af natten vil være mellem 1 og 5 grader.

Den samme temperatur får vi onsdag, hvor der igen bliver op til 10 grader, mens vi får lidt eller nogen sol. Der vil også være byger rundt omkring, hvor der muligvis kommer hagl med.

Det forlød sig at temperaturen ville stige, når vi nærmede os weekenden, og sådan bliver det også. Torsdag vil temperaturen nemlig fortsat ligge mellem 7 og 10 grader, mens den stiger til 13 grader i løbet af fredagen.

Lørdag og søndag antages det at blive tørt igen, mens der vil være stigende temperaturer i løbet af dagen, men rigtig kolde nætter.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig