DMI: Det bliver en sommervarm uge, men…

16/6/20 06:37

Julie Møller

Foto: Shutterstock
Ugens vejrudsigt byder på lune temperaturer, men især weekendens vejr ser ud til at blive en lidt mere våd omgang, ifølge DMI.

Men vi starter med dagens vejr. Tirsdag bliver det i Jylland og på Fyn stort set solrigt, på Sjælland lidt men efterhånden nogen sol, men på Bornholm ret skyet og måske lidt regn. Temp. op til 25 grader, på Bornholm og ved kyster med pålandsvind dog lidt køligere. Det tørre og vejr fortsætter i aften og nat. 

Op til 27 grader

Onsdag kan der forventes nogen eller en del sol, i perioder dog stedvis mere skyet og enkelte byger, og på Bornholm kan der måske stedvis være havgus. Temp. op mellem 20 og 25 grader, lokalt måske 27 grader, og svag til jævn vind fra nordvest eller skiftende retninger, melder DMI. 

Det solrige vejr præger også torsdagen, dog vil der i perioder stedvis være mere skyet og måske enkelte byger. Temp. op mellem 20 og ca. 25 grader, ved Østersøen dog kun mellem 15 og 20 grader. Hele døgnet vil der være svag til jævn nordøstlig eller skiftende vind, på Bornholm en overgang op til frisk vind.

Weekendens vejr

Fredagen deler landet sig i to, hvor der over den østligste del af landet bliver skyet vejr med regn eller byger, der kan være med torden, der breder sig lidt mod vest. Ellers vil der i resten af landet vil være lidt eller nogen sol og kun enkelte byger. Temp. op mellem 21 og 26 grader, på Bornholm og ved kysterne mellem 15 og 20 grader, og svag til jævn nordøstlig eller skiftende vind. 

Lørdag byder på skyer og regnbyger, der kan være med torden, men i perioder også lidt eller nogen sol. Dagtemp. op mellem 20 og ca. 25 grader, på Bornholm dog mellem 15 og 20 grader.

Søndag vil mange vågne op til skyer med byger, men det klarer efterhånden op med mest tørt vejr og nogen sol. Dagtemp. op mellem 19 og 24 grader.

Ifølge DMI er den generelle vejrudvikling ret sikker, men hvor mange byger og hvor store nedbørsmængderne bliver, er noget usikre.