DMI: Det starter lunt og vindstille, men...

13/09/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Ugen starter med særdeles vindstille vejr - men midt på ugen rammer et vejrskifte.

Mest læste i dag

I denne uge starter vi godt nok med mange skyer over Danmark, samtidig med at der også kan falde lidt småregn. Til gengæld er temperaturerne ganske lune og vil ligge på mellem 16 og 20 grader. 

Det bliver Nordjyderne der i dag har størst chance for at få et glimt af solen - dog sikkert først i løbet af eftermiddagen. 

Igen i morgen - tirsdag - starter dagen igen med skyet vejr. Dog meldes det, at der i løbet af dagen kan komme flere huller i skyerne. Derudover byder ugens første to dage altså på stort set ingen vind og temperaturer omkring de 20 grader.

Men fra midt på ugen vil det skifte og vi vil igen få et noget mere ustadigt vejr.

Køligt og ustadigt 

Onsdag byder nemlig på mest skyet og regnfuldt vejr. Dog kan Bornholmerne glæde sig over, at det vil holde tørt på solskinsøen. Temperaturer mellem 17 og 21 grader, med let til frisk vind fra øst og sydøst. Om aftenen igen skyet med regn - om natten vil regnvejret også nå til Bornholm.

På torsdag lyder prognosen også på regn eller byger, med lidt sol ind imellem. Om aftenen vil det regnfulde vejr fortsætte og der vil være skyet vejr, med regn eller byger.

Fredag fortsat regn eller byger hist og her - dog også perioder med lidt sol. Temperaturer mellem 16 og 19 grader. Hele døgnet vil der være svag til frisk østlig vind. 

På lørdag kan vi se frem til overvejende tørt vejr - dog stadig kun med en smule sol ind imellem. Temperaturer mellem 15 og 20 grader, samt svag til frisk vind hele dagen. 

På nuværende tidspunkt ser søndag og mandag ud til, fortsat at byde på ustadigt vejr med lidt lavere temperaturer. 

Anbefalet til dig