DMI: Det ustadige sommervejr fortsætter

Af: Thea Andersen

|

21/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det ustadige sommervejr ser ud til at fortsætte lidt endnu.

Lige nu læser andre også

Det lidt kølige vejr med spredte byger ser ud til at fortsætte i den kommende uge, ifølge DMI's 7-døgnsudsigt.

Spredte byger og blæst vil dominere, men der er også udsigt til perioder med sol.

Lørdag forventes lidt eller nogen sol, men også spredte byger.

Temperaturen kommer til at ligge mellem 15 og 20 grader med en let til frisk vind fra sydvest og syd.

Søndag bevæger et lavtryk sig ind over landet fra sydvest. Det giver forholdsvis udbredt regn, lyder det. Men efterhånden klarer det lidt op i den vestlige del af landet, dog med spredte byger.

Temperaturen vil ligge mellem 15 og 18 grader med let til frisk vind mellem sydvest og sydøst. Ved kysterne kan der være op til hård vind.

Næste uge

På mandag får vi perioder med sol, men også spredte byger, især over den sydlige del af landet. Nogle af disse byger kan komme med tordenvejr. Temperaturen stiger til mellem 17 og 22 grader. Her skal man også forberede sig på vind fra sydvest og vest.

Tirsdag og onsdag ser ud til at bringe en del sol og kun enkelte byger. Temperaturen kommer til at ligge mellem 15 og 20 grader med let til frisk vind fra vest og sydvest. Ved kysterne kan der være op til hård vind og ved Skagerrak op til kuling.

Mod slutningen af ugen forventes vejret fortsat at være ustadigt med ret uændrede temperaturer. DMI påpeger, at det ustadige vejr er sikkert, men præcis timing af nedbør og nedbørsmængder er fortsat usikker.

Anbefalet til dig