DMI: Det var kun en forsmag

06/10/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I nat fik vi landet over, store mængder regn - men ifølge DMIs prognose, så kan vi godt forberede os på en skylle mere.

Mest læste i dag

Værst gik nattens vejr ud over Midtsjælland og Lolland-Falster, hvor der flere steder meldes om oversvømmede veje. Men også i det meste af den  resterende del af landet, fik vi store mængder regn i nat. DMI melder dog at regnvejret faktisk slet ikke blev så kraftigt som forventet, selvom at det var en pæn mængde.

Til gengæld melder de at nattens vejr blot var en forsmag på denne uges vejr. 

I dag lyder prognosen således at dagen starter med byger - især omkring Vensyssel. I de sydvestlige egne vil vejret også være mere skyet med spredte byger og muligvis torden. I løbet af dagen, vil bygerne mod sydvest brede sig til resten af landet. Vi får temperaturer omkring 14 grader. I nat vil vi fortsat få byger og skyet vejr, med temperaturer på mellem 7 og 12 grader. Hele døgnet får vi let til frisk vind fra sydvest, hvor man vil kysterne vil opleve stedvis hård vind.

Hagl og torden

I morgen vil der igen komme byger mange steder, lokalt endda med hagl og torden. Vi får muligvis korte kig til solen indimellem og temperaturer på mellem 12 og 15 grader. Om natten vil der fortsat være vekslende skydække og byger - især over de vestlige egne. Let til frisk vind og temperaturer på mellem 10 og 13 grader.

Torsdag får vi først byger og lidt sol, men efterhånden vil der blive mere skyet og der vil komme regn. Temperaturer mellem 12 og 15 grader, med let til frisk vind. Om aftenen vil der være udbredt regn, men ud på natten vil det klare op vestfra. Nattens temperaturer kommer ned mellem 1+ og 14 grader, med jævn til hård vind.

På nuværende tidspunkt ser weekenden og næste uge ud til, fortsat at byde på ustadigt vejr. 

Anbefalet til dig