DMI: En varm uge venter

02/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Shutterstock
Efter en kold weekend med minusgrader vender vejret, og vi starter således december i den lunere ende.

Mest læste i dag

Der kom ikke meget sne, selvom temperaturerne peger på sneen. Nedbøren blev dog væk. Vejene fik dog en omgang rimfrost, og derfor var weeknenden præget af uhel på vejene og assistancer fra bl.a. Falck og Dansk Autohjælp. 

Falck meldte, at de allerede lørdag havde haft 1.100 assistancer, primært til biler der ikke kunne starte. 

Falck får nok ikke den travleste uge, for morgenfrosten er på retur og temperaturerne stiger.

Mandag kommer temperaturen op mellem 1 og 6 grader. Der vil komme nogen eller en del sol, men der vil også komme lokale regn- eller sludbyger. Temperaturen i aften og i løbet af natten vil være på mellem -3 grader og 3 graders varme, men den stiger i løbet af natten til mellem 1 og 7 grader.

Resten af ugen - Vejret

Tirsdag stiger temperaturen fortsat. Vi kan således forvente mellem 5 og 9 grader. Det bliver en dag med dis, og der kan komme kuling og lidt sporadisk regn.

Onsdag er der ikke den store forandring. Temperaturen ligger stadig mellem 5 og 9 grader. Stadig med dig og regn hist og her. Dagen slutter tørt af og ender med sol.

Også torsdag lyder temperaturen på 5 til 9 grader. I den sydøstlige del af landet vil der være lidt sol, men ellers vil det være skyet og diset. Vinden vil tiltage i løbet af døgnet, hvor der tidligere på dagen vil være kuling.

Fredag nærmer vi os de tocifrede temperaturer. Op mod 10 grader meldes der om. Det bliver dog en overskyet dag med regn, mens det dog klare op i løbet af aftenen.

Weekenden får et hak nedad. Der forventes at være mellem 4 til 8 grader om lørdagen, hvor der også vil komme byger med hagl. Solen kigger frem senere på dagen, men det vil blive en dag med omskifteligt vejr, da der også kommer en del blæst.

 

Anbefalet til dig