DMI er ikke i tvivl: Her vender regnen tilbage

Nyheder
Foto: Shutterstock
Det gode vejr kommer ikke til at vare længe.

Mest læste i dag

Efter en juni måned, der har været præget af ustadigt og køligt vejr, kan danskerne nu endelig glæde sig over udsigten til nogle solrige og varme sommerdage.

Et højtryk etablerer sig over landet og sørger for tørt vejr et par dage frem, hvilket vil give os en forsmag på den sommer, mange har længtes efter.

Sådan skriver DMI.

Mandag morgen starter dog stedvis ud med skyet vejr, men solen vil hurtigt bryde igennem og dominere resten af dagen.

Som ugen skrider frem, vil temperaturen gradvis stige, og allerede onsdag og torsdag kan vi enkelte steder nå op over 25 grader, hvilket klassificeres som en meteorologisk sommerdag.

Selvom det endnu er lidt usikkert præcist, hvor højt temperaturerne vil nå, er der ingen tvivl om, at torsdag bliver ugens varmeste dag.

Varmebølge kommer som en kærkommen ændring efter en periode, hvor vejret har været præget af regn og lave temperaturer.

Højtrykket, der nu dominerer, skaber en stabil atmosfære, hvor solen kan skinne uforstyrret, og termometrene kan kravle opad.

Det er derfor oplagt at finde solcremen frem og planlægge udendørsaktiviteter, mens sommeren for alvor viser sit ansigt.

Regnen vender tilbage

Efter torsdag ser vejrudviklingen dog noget usikker ud.

Flere prognoser peger på, at en koldfront med regn og byger, og måske endda torden, vil bevæge sig indover Danmark fra vest.

Det betyder, at den varme og tørre periode kan få en brat afslutning, men indtil da er der god grund til at nyde det fine vejr.

For mange danskere er disse kommende dage med sol og varme en kærkommen mulighed for at tilbringe tid udendørs, hvad enten det er på stranden, i parken eller i egen have.

Sommeren er endelig kommet til Danmark, og selvom den måske bliver kortvarig, er der ingen tvivl om, at den vil blive nydt til fulde.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig