DMI er ikke i tvivl: Så længe fortsætter regnen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Danskerne må endnu engang væbne sig med tålmodighed.

Mest læste i dag

I dag, tirsdag, passerer en svag koldfront Danmark fra vest. Det resulterer i, at dagen bliver præget af mange skyer og spredt regn eller byger.

Kun i det nordlige Jylland vil der være opklaring med lidt solskin.

Temperaturen forventes at ligge mellem 14 og 18 grader de fleste steder, men i Vendsyssel kan termometret nå op på 20 grader med hjælp fra solen.

Sådan skriver DMI.

Bedre vejr onsdag

Onsdag ser vejret ud til at blive lidt bedre med stedvis solskin.

I den sydlige del må man dog stadig forvente byger. Dagtemperaturerne vil ligge mellem 15 og 20 grader, og vinden vil være svag til jævn fra vest, med frisk vind ved kysterne.

Regn og kraftige byger

Torsdagsvejret byder på et frontsystem med udbredt regn, som passerer Danmark fra vest. Fredag følger en del byger, der kan blive ret kraftige.

Temperaturen vil fortsat være kølig og ligge mellem 15 og 18 grader. Det bliver desuden blæsende med op til hård vind fra syd og sydvest, som drejer til vest.

Det danske vejr byder altså på en blanding af skyer, regn og byger de kommende dage.

Det står endnu ikke klart, hvornår det rigtige sommervejr vender tilbage, og ifølge DMI fortsætter det kedelige vejr med regn og byger som minimum ugen ud.

Dog er der alligevel håb forude. I DMI's månedsprognose skriver de nemlig følgende om uge 28, som vi tager hul på allerede mandag:

"Altså starter ugen med ustadigt, køligt og til tider vådt vejr, men i ugens løb stabiliseres vejret, så vi får tørt, lunere og mere solrigt vejr."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig