DMI: Find sommertøjet frem - Flere dage med over 23 grader

Nyheder
Sommer og sol er på vej. Foto: Shutterstock.
Vi har ventet en del på sommeren, nu hvor vi ikke har kunne rejse sydpå. Men nu ser den ud til at være her. I denne uge vil der flere dage kunne opleves temperaturer over 23 grader. Samtidig får vi en masse sol.

Mest læste i dag

Det bliver en god uge – rent vejrmæssigt. Der skulle komme sol, og flere dage op til 23 grader. Så du kan godt finde sommertøjet frem.

Starter roligt ud

Det er dog ikke i dag at vi kan forvente 23 grader. I dag vil der være noget skyet, men alligevel et pænt vejr, men temperaturer på mellem 12 og 18 grader. Der vil være køligst ved kysterne, hvor der vil være pålandsvind, og der kommer også en let til frisk vind fra nordvest, mens der ved Vestkysten er stedvis op til hård vind.

 

Om aftenen vil der være en del sol de fleste steder, og natten bliver også tør og ret klar. Mens temperaturerne vil være mellem 5 og 10 grader. Igen vil der komme en let til frisk vind fra nordvest og nord. Mens der ved kysterne kommer stedvis op til hård vind.

 

Sol og stigende temperaturer

Torsdag vil der først passerer en svag koldfront over landet fra nordvest, men så kommer højtrykket som vil give i et stabilt og lunt vejr over Danmark.

Der vil være tørt og en del sol, og temperaturerne vil være mellem 13 og 19 grader om dagen, men de om aftenen vil komme ned på mellem 2 og 8 grader.

Fredag bliver det tørt med sol de fleste steder. Temperaturerne kommer op på mellem 15 og 20 grader. Vinden bliver svag til let nordlig eller skiftende. Om natten kommer temperaturerne ned mellem 3 og 10 grader. Og vinden bliver svag eller let nordøstlig.

Lørdag bliver vejret skønt. Det er tørt, og med en del sol de fleste steder. Vi får nu høje temperaturer på mellem 15 og 23 grader. Det bliver varmest i Jylland og køligst ved Østersøen. Vinden er let til jævn fra nordøst, mens der ved Bornholm kan komme op til frisk vind. Om natten bliver vejret mest klart, og temperaturerne kommer ned på mellem 7 og 12 grader.

Søndag er der fortsat tørt og solrigt, og temperaturen kommer op på mellem 15 og 21 grader, hvor det bliver køligst på Bornholm. Natten bliver klar, og temperaturerne vil komme ned på mellem 8 og 12 grader.

Mandag, tirsdag og onsdag bliver det tørt og solrigt vejr. Her vil temperaturerne komme helt op på mellem 17 og 23 grader, mens det er køligst ved kyster med pålandsvind. Om natten bliver vejret klart, og temperaturerne kommer ned på mellem 8 og 12 grader.

 

 

Anbefalet til dig