DMI: Først her begynder sommervejret igen

06/6/20 09:58

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det bliver ikke meget sommer, vi får i løbet af de næste par dage. Vi skal først hen senere på næste uge, før vi får noget, der igen minder om sommervejr.

Vejret i Danmark har i løbet af det første halve år været meget skiftende. Der kommer flere dage i træk med rigtig godt vejr, som derefter erstattes af en periode med rigtig dårligt vejr.

Lige nu går vi så ind i en periode, hvor vejret bliver meget blandet. Temperaturen vil være middel, mens der skiftevis vil være sol og regn.

Vi skal knap en uge frem, før der igen begynder at komme det sommervejr, som de fleste danskere hungrer efter.

Først kigger vi dog på vejret i de kommende dage. 

I dag lørdag får vi en del byger og lokalt er der risiko for torden. Temperaturen kommer til at ligge på mellem 12 og 15 grader, mens der kan komme lidt blæst.

Søndag kommer til at ligne lørdag. Der vil komme lidt eller nogen sol, men der vil også komme spredte byger, som kan være med torden. Temperaturen forventes at ligge på mellem 13 og 18 grader.

Vejret i den kommende uge

Mandag får vi lidt eller nogen sol, men også enkelte byger. Temperaturen på mellem 13 og 18 grader, mens der igen kan komme noget vind.

Tirsdag bliver mest tørt, men også mest skyet. Temperaturen vil også ligge på mellem 13 og 18 grader.

Onsdag starter dagen tørt og skyet ud, men senere på dagen vil det klare op, og så forventes der at komme sol flere steder. Dagtemperaturen vil ligge på mellem 13 og 18 grader.

Torsdag begynder det så endelig at minde lidt om sommer igen. Der vil være lidt eller nogen sol, mens der dog kan komme en enkelt byge eller to. Temperaturen stiger dog, og det bliver helt op til 22 grader.

Fredag og lørdag forventes ustadigt vejr med uændrede temperaturer.