DMI: Dagen starter tåget ud - men så kommer solen

Af: Thea Andersen

|

12/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Selvom det ser noget tåget ud, så får de fleste solen at se i løbet af dagen.

Lige nu læser andre også

Fredagen starter med alt fra skyfrit til overskyet vejr.

Særligt i Nordjylland og på Sjælland er der rimtåge, som nogle steder kan blive liggende det meste af dagen.

Da sigtbarheden i perioder kan komme under 100 meter i disse områder, har DMI udsendt et varsel om tæt rimtåge eller tæt tåge.

'Tæt tåge kan forårsage en forøget risiko for trafikuheld, så kør forsigtigt og i god tid, da transporttiden kan tage længere tid end normalt,' lyder det fra meteorolog ved DMI Klaus Larsen.

Når sigtbarheden falder til under en kilometer, betegnes det som tåge.

Rimtåge derimod betyder, at tågeskyen består af underafkølede bittesmå dråber, som sætter sig som rim, når de rammer en overflade.

Vejret i løbet af dagen

I dagens løb skulle det gerne klare op, så de fleste får solen at se

Temperaturerne ligger mellem 2 graders frost og 4 graders varme, mens vinden bliver svag til frisk og ved kysterne efterhånden hård vind.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig