DMI: Fredag ender vådt

22/5/20 07:00

Julie Møller

Foto: Shutterstock
Indtil i eftermiddag vil der være varm luft og sol over landet, men en koldfront bevæger sig ind over landet, og det betyder regn og måske torden senere på dagen. Det ustadige vejr fortsætter hen over weekenden.

Hvis du skal på tur i weekenden, så husk at pakke både solhat og paraply. For weekenden er en omgang 'blandede bolcher', oplyser DMI. Lørdag og søndag vil der både være nogen sol, men også mulighed for spredte byger. Dagtemp. op mellem 10 og 17 grader, om natten mellem 8 og 12 grader.

Næste uges vejr starter godt

I starten af næste uge ser det ud til, at en højtryksryg vil stabilisere vejret. Mandag er præget af tørt vejr med en del sol, først på dagen kan der dog stedvis være mere skyet. Temp. op mellem 13 og 18 grader. Tirsdag fortsætter de gode takter med sol og dagtemp. mellem 15 og 20 grader.

Onsdag starter med nogen sol, men efterhånden mere skyet fra nordvest og måske lidt regn. Dagtemp mellem 13 og 18 grader, om natten mellem 7 og 12 grader. Torsdag og fredag er forholdsvis ustadigt med ret uændrede temperaturforhold. DMI oplyser, at vejrudviklingen er ret sikker frem til og med tirsdag, men bliver herefter noget usikker.