DMI: God fornøjelse

06/1/21 07:43

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu kan du godt begynde og finde bobslæden frem.

Allerede her til morgen daler sneen ned i hovedstadsområdet og flere steder på Sjælland. I løbet af formiddagen vil det bevæge sig mod Fyn og Jylland. De eneste der ikke kan se frem til sne eller slud i dag, er faktisk Bornholmerne - her vil der i stedet falde regn.

Generelt forventes nedbøren i dag nemlig som sne, dog vil det i eftermiddags- og aftentimerne i det sydøstlige egne i en periode falde mere som regn eller sne. Hele døgnet vil der være temperaturer mellem 1 grads frost og 3 graders varme. Let til frisk vind, hvor der ved kysterne kan komme stedvis hård vind.

God fornøjelse til børn og barnlige sjæle

Vintervejret betyder også, at man bør være ekstra forsigtig hvis man bevæger sig ud på vejene. Der kan nemlig komme stedvis sne- og isglatte veje.

DMI fortæller til B.T. at der sandsynligvis vil falde et par centimeters sne i Jylland, mens man i den østlige del af landet kan se frem til noget mere. 

Samtidig fortæller TV 2 vejret, at man visse steder i den østlige del af Jylland, kan risikere at der nogle få kilometer fra kysten, vil være risiko for let snefygning. 

Omkring aftensmadstid får nordjyderne sneen at se, og her skal man være ekstra opmærksom - der meldes nemlig om risiko for sne og snefygning i den nordøstlige del af Jylland omkring kl.18.

Samtidig er der risiko for glatte veje i hele landet, da der fortsat er lave temperaturer.

DMI melder også på Twitter, at vinterens første snemænd vil poppe op i det danske landskab i dag. Så fra DMI meldes der god fornøjelse til børn og barnlige sjæle.