DMI: Hedebølge og kategori 2 varsel fortsætter

10/8/20 11:30

Sarah Steenfeldt

Solen skinner i disse dage fra en blå himmel. Foto: Shutterstock.com
I weekenden har det været rigtig varmt og alt tyder på at vi skal forberede os på at solskin og høje temperaturer fortsætter et stykke tid endnu.

Når man besøger DMI’s hjemmeside, bliver man straks mødt af meldingen om, at der stadig varsles op til kategori 2 for hele landet, grundet de høje temperaturer. 

I dag vil vi nogle steder i landet få op til 32 graders varme. 

Resten af ugen ser også ud til at blive en varm fornøjelse:

Tirsdag mest tørt og nogen sol. Temperaturer op mellem 24 og 31 grader - hvor Sønderjylland vil opleve de varmeste temperaturer. 

Onsdag og torsdag bliver tørt med en del sol. Dog kan der periodevis også være skyet. Vi vil få temperaturer op til mellem 23 og 28 grader, hvor kyster med pålandsvind og Østersøen dog kan opleve det lidt køligere.

Fredag vil være tørt med en del sol, hvor der dog til aften og natten vil trække skyer og måske byger ind over landet. Vi får temperaturer mellem 25 og 30 grader - nogle steder kan der lokalt blive varmere.

Weekenden ser på nuværende tidspunkt ud til at byde på en del sol, dog med mulighed for regn- eller tordenbyger og flere skyer. Temperatureren vil stadig være på mellem 23 til 28 grader.