DMI: Her bliver der 27 grader i dag

15/6/20 06:22

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
Der er masser af sommervarme i vente i løbet af ugen, men også enkelte sommerbyger, melder DMI. Mandagen starter også varmt ud med op til 27 grader.

Mandagens vejr bliver tørt og solrigt, men på Bornholm bliver det mere skyet. Der bliver lune temp. op mellem 20 og 25 grader, og i Nordjylland kan der lokalt blive op til 27 grader. Svag til jævn skiftende vind.I nat tørt og i det meste af landet klart, men i de østlige egne stedvis skyet.

Det varme vejr fortsætter

Tirsdag vil der i de østlige egne være lidt eller nogen sol og mulighed for enkelte byger, ellers tørt og solrigt vejr, skriver DMI. Igen kan der forventes temp. op mellem 22 og 27 grader, på Bornholm og ved kyster med pålandsvind noget køligere. Svag til jævn vind omkring nordvest eller skiftende. 

Onsdag og torsdags vejr ser lige nu ud til at blive en gentagelse af tirsdagen med nogen eller en del sol, men i perioder dog stedvis mere skyet og enkelte byger. Temp. op mellem 20 og 25 grader, lokalt måske lidt varmere, og svag til jævn vind fra skiftende retninger. Om natten mest tørt og til dels klart vejr. 

Weekendens vejr

DMI melder også om sol og varme sidst på ugen. Dog også med byger. Fredag vil der være nogen eller en del sol og kun enkelte byger, men op ad dagen bliver det skyet og der kommer regn eller byger, som kan være med torden. Dagtemp. mellem 22 og 27 grader, dog på Bornholm og ved kysterne mellem 15 og 20 grader. 

Lørdag vil være præget af en del byger, der kan være med torden, især mod syd, men også perioder med lidt eller nogen sol. Dagtemp. mellem 22 og 27 grader, dog på Bornholm og ved kysterne mellem 15 og 20 grader, og nattemp. ned mellem 14 og 19 grader. Vinden bliver svag til jævn fra nordøst og øst. Søndag vil vejret også være ustadig med lidt lavere temperaturer.

DMI understreger, at den generelle vejrudvikling er sikker til og med torsdag, og herefter er den noget mere usikker.