DMI: Her bliver det 20 grader!

03/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Weekenden står for døren, og til sidt i denne vil vejret begynde at stige enormt. Det samme gør sig gældende i starten af næste uge, hvor der kan blive op til 20 grader.

Mest læste i dag

Så er det blevet fredag, og havde vi ikke været en i en periode, hvor rigtig mange er sendt hjem på grund af coronavirus, så havde endnu flere sikkert nydt det.

Til gengæld så kan vi glæde os over, at weekenden går hen og bliver ganske lun. Særligt tager temperaturen et spring op i løbet af søndagen, og det kommer til at fortsætte om mandagen og flere dage frem.

Hvis vi starter med at kigge påt vejrudsigten for i dag, så kommer der lidt eller nogen sol, men også spredte byger, hvor der kan være slud og hagl.

Temperaturen kommer formentlig til at ligge omkring de 8 grader, men det kan føles køligere, da der kommer frisk vind til kuling fra vest.

Her bliver det rigtig varmt

Lørdag går hen og bliver en dag, hvor der først på dagen vil være en hel del sol, men senere vil der kommer skyer og enkelte byger.

Temperaturen stiger lidt i forhold til fredagen, da der forventes at blive op til 9 grader, og det meste af dagen og aftenen skulle holde tørt.

Søndag begynder det så virkelig at stikke af. Det bliver en tør da med en del sol, dog kan starten af dagen være noget sløret.

Temperaturen vil ende helt op på 15 grader, så der er mulighed for at smide jakken og måske iføre sig et par shorts. 

Synes man stadig det er for koldt, så skal man bare vente til mandag. Her får vi nemlig en rigtig smuk dag med blå himmel og masser af sol, og så forventes der faktisk op til 20 grader.

Det meste af landet vil ifølge DMI få op til 18 grader, men i det sydlige og centrale Jylland, kan termometeret sige 20 grader.

Varmen skulle eftersigende fortsætte, da det tirsdag bliver op til 15 grader, og onsdag skulle det blive 17 grader.

 

Anbefalet til dig