DMI: Her bliver det helt op til 25 grader

18/7/20 08:09

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det kan gå hen og blive en sommerdag i dag. DMI melder om høje temperaturer og ingen nedbør.

Selvom det langt fra har lignet en dansk sommer i løbet af de seneste par uger, så er der heldigvis en lille pause i det dårlige vejr, hvor solen kan få lov til at komme frem.

I dag vil der også være en del varme, og derfor vil det være muligt tage på stranden til en lille dukkert, eller sætte sig ud i haven og hygge med grill.

Temperaturen bliver nemlig rigtig høj i dag, hvor den flere steder i landet kommer til at ramme de 25 grader, og på Fyn ser det endda ud til, at der kommer 26 grader.

Om vejrudsigten i dag skriver DMI, at der bliver mest tørt og med skyer i de nordvestlige egne. Tempearturen vil ligge mellem 19 og 24 grader, men tager vi et kig på DMIs vejrkort, så kan vi se, at der i Randers, Horsens, Tønder, Falster, Holbæk og København bliver hele 25 grader, mens der i Odense og Nakskov bliver 26 grader.

Det gode vejr fortsætter også i morgen, hvor DMI skriver, at der kommer lidt eller nogen sol, men desværre også risiko for byger. Temperaturen bliver dog varm igen, da vi får helt op til 25 grader.

Mandag begynder det så at gå den anden vej igen, da det bliver først skyet og med regn, mens temperaturen vil ligge på mellem 15 og 20 grader.