DMI: Her bliver det ned til 15 graders frost

Af: Thea Andersen

|

05/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det bliver koldt. Rigtig koldt.

Lige nu læser andre også

Vinteren bider sig fast de kommende dage, men den kommer til at tage forskellige former.

I dag, fredag den 5. december, bliver nok den mindst solrige dag, men trods alt tørt de fleste steder. Dog vil der i de sydligste egne falde mellem 5 og 10 centimeter sne i løbet af eftermiddagen og natten.

Det oplyser meteorolog ved DMI Klaus Larsen i 'meteorologens kommentar' på vejrtjenestens hjemmeside.

Indtil midten af næste uge kan danskerne se frem til overvejende tørt vejr og en stort set skyfri himmel, undtaget i Østersøområdet, hvor der i periode bliver mere skyet med enkelte snebyger.

Om natten kan der nogle steder dannes rimtåge og dermed nedsat sigtbarhed, hvilket kan give udfordringer indtil først på eftermiddagen.

Temperaturen vil forblive under frysepunktet i hele perioden.

I områder, hvor rimtåge dannes, forventes den højeste dagtemperatur at ligge omkring syv graders frost. Især på Sjælland og Midt- og Nordjylland kan det klare vejr sende nattemperaturen ned til 15 graders frost.

Den sydøstlige del af landet blev onsdag ramt af store mængde regn, der medførte oversvømmelser fra åerne i området. Med udsigten til en smule sne eller tørt vejr forventes vandstanden at falde yderligere i de kommende dage.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig