DMI: Her kommer der mere sne og kulden

30/1/21 06:13

Per Broch

Foto: Shutterstock
Her til udgangen af januar, kan vi se tilbage på en måned i kuldens tegn. Masser af sen og frostgrader og står det til DMIs forudsigelser, så kan vi se frem til endnu flere dage med sne og minusgrader.

Det kommer i hvert fald til at fortsætte endnu en uge, hvilket allerede kan ses her til morgen.

Lørdagens temperaturer ligger på omkring 7-8 frostgrader i Jylland. Herefter vil temperaturerne stige til omkring frysepunktet, men der er gode muligheder for at opleve en bidende kold dag.

Der er dog ikke udsigt til nedbør i løbet af lørdagen. I stedet bliver dagen perfekt til en tur i skoven eller andre steder, hvor man kan nyde solen og vintervejret.

De fleste steder i Danmark, ser det ikke ud til, at der samles skyer med nedbør i den kommende tid. Nogle få steder er der en risiko for, at der kommer et gedigent snevejr. Disse steder er Bornholm, Lolland-Falster og Sydsjælland. Her kan der komme en stor mængde nedbør i løbet af næste uge, hvis nogle prognoser får ret.

Når vejret er så koldt, så skal man altid køre forsigtigt. Derfor advares der mod glatte veje i hele landet. Kør forsigtigt, hvis du skal ud i kulden.

Hav en dejlig weekend.