DMI: Hold godt fast i paraplyen i dag

Foto: Shutterstock

Hvis du bevæger dig ud i regnvejret i dag, så er det med at have et fast greb i paraplyen.

I dag kommer det til at regne det meste af dagen - og først i aften kan vi håbe på en smule opholdsvejr. Faktisk forventes det, at der frem til onsdag middag vil falde mellem 15 og 25 mm regn.

Hvis du allerede har været uden for, så har du sikkert også bemærket, at det er en smule blæsende og det vil blive mere. Vinden vil friske op og blive jævn til hård i løbet af dagen - så drager du afsted med paraplyen, så hold godt fast. 

Læs også

Nu genåbner endnu mere

Dagen i dag vil byde på temperaturer mellem 7 og 11 grader. I aften og i nat vil der fortsat være overskyet med regn, men i perioder også opholdsvejr. 

Det er ikke kun tirsdag der byder på regn - også onsdag vil byde på en stor mængde regn eller byger det meste af dagen. Temperaturer endnu en gang mellem 7 og 11 grader, samt jævn til hård vind og ved Østersøen op til kuling.

Helt op til 20 grader

Torsdag også mest skyet med byger, men i særdeleshed i den sydlige del af landet vil der efterhånden være færre byger og endda mulighed for lidt sol. Temperaturer mellem 6 og 10 grader, med jævn til hård vind, som efterhånden vil aftage og blive svag til jævn. 

Fredag vil byde på lidt eller nogen sol, men også byger rundt omkring, som kan være med hagl. Temperaturer mellem 7 og 11 grader, mens vinden bliver svag til jævn fra vest, som tiltager til let til frisk. Om aftenen bliver det mere tørt og dermed mere plads til sol.

Læs også

Smitte med ny variant: Flere hundrede danskere skal nu isoleres

Lørdag mest tørt med nogen eller en del sol, men i løbet af dagen skyet fra sydvest. Temperaturer mellem 8 og 12 grader, samt let til frisk vind.

Søndag mest skyet og især mod nordvest vil der være perioder med regn. Dog bliver det her en del lunere, da temperaturen sniger sig op mellem 15 og 20 graders varme. 

Mandag og tirsdag ser på nuværende tidspunkt ud til at byde på fortsat varmere vejr.

 

 

Læs også