DMI: Hold på hat og briller

01/10/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Hvis du har planer om aktiviteter udendørs i de kommende dage, så bør du nok lige tjekke vejrudsigten en ekstra gang.

Mest læste i dag

I dag får vi mest tørt og skyet vejr, hvor vi dog i perioder også kan få lidt eller nogen sol. Vi får temperaturer mellem 15 og 18 grader, med let til frisk vind. Ved kysterne kan der komme op til hård vind. 

Men i weekenden vil et kraftigt lavtryk ligge over De Britiske Øer, og en tilhørende front med regn og blæst passerer Danmark. I næste uge forventes et andet lavtryk også at bevæge sig op over Danmark, hvilket vil give ustadigt vejr.

I Weekenden kommer det

I weekenden ser det ud til at vi skal forberede os på, at blive rusket grundigt igennem. 

I morgen får vi skyet vejr med stedvis regn. I løbet af dagen klarer det op med lidt eller nogen sol og temperaturer mellem 15 og 18 grader. Vinden vil tiltage og blive jævn til hård fra øst - og ud på natten kan vinden tiltage op være op til kuling ved kysterne.

Lørdag bliver en bliver en blæsende dag med frisk vind til kuling fra øst, også med kraftige vindstød. Der vil være skyet vejr, men overvejende tørt. Temperaturer mellem 16 og 19 grader. Natten mellem lørdag og søndag bliver der udbredt regn og lokalt kan det blive ret kraftigt. Samtidig vil der være frisk vind til kuling omkring øst.

Søndag starter dagen først skyet med udbredt regn. I løbet af dagen klarer det op sydfra og bliver mere tørt og med kig til solen. Temperaturer på omkring 15 grader. Vinden vil langsomt aftage og blive let til frisk fra syd.

På nuværende tidspunkt ser det ud til at næste uges vejr, fortsat vil byde på ustadigt efterårsvejr, med en god blanding af regn og byger. 

 

Anbefalet til dig