DMI: I dag kommer årets første sommerdag

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Årets første sommerdag ser ud til allerede at melde sin ankomst i dag. I morgen og onsdag fortsætter det gode vejr.

Mest læste i dag

De seneste par dage har været helt fantastiske, og allerede her fra morgenstunden er der klare tegn på, at det bliver en fantastisk solrig dag med masser af varme.

Siden sidste uge har DMI meddelt, at der i starten af denne uge ville komme årets første sommerdag, og nu tyder noget på, at den kommer en dag før ventet.

I dag den første juni mener DMI nemlig, at der bliver op til 25 grader. Det bliver tørt og solrigt vejr. Temperaturen vil mange steder ligge mellem 18 og 23 grader, men stedvis skulle den snige sig op på 25 grader, og dermed får vi årets første sommerdag.

Så længe holder varmen ved

Vi får heldigvis et par dage endnu, hvor varmen vil holde ved. I morgen tirsdag fortsætter det fantastiske vejr, når der igen bliver tørt og solrigt, mens temperaturen kommer til at ligge på mellem 20 og 25 grader.

Ved kyster med pålandsvind vil temperaturen være lidt køligere.

Også onsdag får vi rigtig godt vejr. Nogen eller en del sol, mens temperaturen vil ligge på mellem 18 og 23 grader. I det sønderjyske forventes temperaturer på 25 grader.

Fra torsdag begynder temperaturen så at gå den modsatte vej. Der bliver mellem 13 til 18 grader, inden fredag og lørdag byder på 10 til 15 grader. Begge dage bliver skyet med regnfulde perioder.

Søndag og mandag forventes der samme vejrsituation, og DMI melder altså ikke, hvornår det gode vejr vender tilbage.

 

Anbefalet til dig