DMI: I denne uge bliver det 20 grader lige her

22/04/2020

Christian Granhøj Skouboe

Vejret bliver godt i denne uge. Foto: Pixabay
DMI har onsdag en rigtigt god nyhed til danskerne.

Mest læste i dag

Allerede tidligt onsdag skinner solen flot nogle steder i landet. Det har været en fællesnævner for vejret den seneste måneds tid, hvor solen ofte har vist sig og temperaturen er steget stabilt dag for dag. 

Den tendens fortætter onsdag og torsdag. Og især onsdag er der en landsdel, der rigtigt kan glæde sig til, at de kan slippe ud fra arbejdspladsen eller hjemmekarantænen. 

Selvom det har været en kold nat, så er nattefrosten ikke noget imod solens lindrende stråler, der vil blive kraftiger dagen igennem. Det fortæller DMI i deres vejrudsigt. 

Institutttet har også rigtigt gode nyheder til nordjyder, som godt kan lide varme. I Nordjylland skulle temperaturen onsdag nemlig nå helt op i mod 20 grader. 

Andre landsdele skal OGSÅ glæde sig

Selvom man ikke er nordjyde eller først har en fridag torsdag, er der intet at ærge sig over. De høje temperaturer ser nemlig ud til at fortsætte på arbejdsugens næstsidste dag

En vind fra vest sikrer, at de behagelige temperaturer fortsætter. Det er særligt den nordvestlige del af Jylland samt Nordsjælland, som torsdag kan glæde sig til, at deres termometer stiger et par grader. Onsdag forventes disse egne at have 18 grader, men torsdag forventes begge landsdele - ligesom Nordjylland - at nå de magiske 20 grader. 

Indtil nu er årets rekord-temperatur  21,2 grader, som blev målt tidligere på måneden i Sønderjylland. 

 

Anbefalet til dig