DMI: I denne weekend druknes hele landet i regn

Nyheder
Der er lagt op til en regnfuld weekend i Danmark. Foto: Shutterstock
Ingen slipper tørskoet fra denne weekend.

Mest læste i dag

Ifølge DMI så kan man lige så godt finde regnjakken frem, inden det bliver tid til at gå på weekend. Masser af regn er nemlig den vejrudsigt, som danskerne får stillet i udsigt fredag formiddag. 

Hos instituttet forventer meterologerne, at danskerne skal forberede sig på gentagende tunge regnbyer både lørdag, søndag og i starten af den kommende uge. Allerede fredag begynder festlighederne. Her er det især bilisterne i Jylland, der kan spare lidt på bilvasken. Dagen igennem vil regnen nemlig dryppe flittigt fra de grå skyer. 

Slutter ikke der

Selvom man står igennem fredagen, er det dog ikke ensbetydende med, at forårssolen vil skinne resten af weekenden. Tværtimod desværre. Lørdag, søndag og mandag forventer DMI, at der vil falde regn i hele landet. Regnen vil især komme i byger. De vil byde på regnvejr flere timer i streg. Udover byger forventes weekenden også at byde på en del blæst. 

DMI fortæller, at ingen skal forvente at gå fri fra weekendens regnvejr, selvom det særligt er i den vestlige del af Jylland, som vil blive hårdt ramt af mange og tunge regndråber. 

"Det bliver ikke nogen særlig interessant weekend. Der kommer flere byger og flere skyer, end der tidligere har været, og så kommer det til at blæse og blive koldt," fortæller vagthavende meterolog Frank Nielsen fra DMI til Ekstra Bladet.

 

Anbefalet til dig