DMI i kovending: Nu overrasker de med ny melding

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu er der nyt fra DMI.

Lige nu læser andre også

Endelig ser det ud til, at danskerne får muligheden får at nyde lidt sommervejr - og måske bliver det endda bedre end forventet.

Hvis du læste gårsdagens vejrudsigt fra DMI, så ville du også vide, at i dag ville byde på op til 23 grader. Dog overrasker vejrtjenesten nu med en ny melding.

Om i dag skriver DMI nemlig, at op til 25 grader kan ramme landet, hvorfor det er blevet tid til at tage et smut på stranden eller få udnyttet det på andre gode måder.

Det flotte vejr skyldes et mindre højtryk over Nordsøen.

Højtrykket er næsten stationært frem til fredag, og giver de næste dage tørt og roligt vejr med temperaturer på den lune side af 20 grader.

Dog ser det ikke ud til, at det gode vejr varer ved for evigt.

Her vender det

Natten til torsdag kan der komme spredte byger med temperaturer mellem 11 og 16 grader, hvorfor der ikke er meget at råbe hurra for længere.

Fredag byder på nogen sol og ellers tørvejr

Dagtemperaturerne vil ligge mellem 19 og 24 grader, mens nattemperaturerne falder til mellem 10 og 17 grader. Vinden vil være svag til let fra skiftende retninger.

Lørdag starter med lidt sol, men bliver efterhånden mere skyet fra vest. Temperaturerne vil være mellem 19 og 24 grader om dagen og mellem 12 og 17 grader om natten.

Søndag og mandag vil være ustadige med perioder af regn eller byger, men der vil også være mulighed for sol ind imellem.

Temperaturerne forventes at forblive stort set uændrede.

Anbefalet til dig