DMI: I weekenden skal du passe på

27/11/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I de kommende dage skal du være ekstra opmærksom.

Mest læste i dag

I nat har der været helt ned til minus 3 grader mange steder, hvilket betyder at mange danskere er stået på til is på bilen og rimglatte veje. De kommende nætter er der også udsigt til lave temperaturer, hvilket betyder at man altså skal passe ekstra meget på.

Når nattens temperaturer kommer ned under frysepunktet, er der nemlig risiko for både glatte veje, samt dis og tåge - hvilket ser ud til at præge weekenden. 

Først kan vi starte med at tage et nærmere kig på fredagens vejr. 

I dag starter dagen tørt, med lidt eller nogen sol, men lokalt er der også dis og tåge - så skal du ud på vejene, så skal du være opmærksom. Temperaturer mellem 4 og 8 grader, med ret svag vind. I løbet af aftenen og natten bliver der mere udbredt dis og tåge. med temperaturer ned mellem 2 graders frost og 5 graders varme. 

Igen natten til lørdag, vil vi opleve at temperaturen falder en del, ned til mellem 2 graders frost og 5 graders varme. 

Weekenden byder på koldt vejr

Lørdag byder på mest skyet vejr med dis og tåge mange steder. Temperaturer mellem 3 og 7 grader, med svag til jævn vind. Om natten falder temperaturen igen ned til mellem 2 graders frost og 5 graders varme. 

Søndag igen mest skyet, med mulighed for enkelte byger - men i løbet af dagen også stedvist lidt sol. Temperaturer mellem 3 og 6 graders varme, med svag vind, mens nattens temperaturer falder til ned mellem 3 og 6 graders varme. 

Derfor skal man altså de kommende morgener, være mere opmærksom når man skal ud i trafikken, da der især kan være rimglatte veje, som følge af nattefrosten.

Når vi kigger lidt ind i næste uge, ser det ud til, at vi igen vil få lidt mildere temperaturer, i  den første uge af december.


 

 

Anbefalet til dig